Резиденция дядо Ради
 
„Миналото остава, бъдещето е неизбежно. 
Да направим живота по-добър Днес” 
/ Леонардо Да Винчи /
 
Добре дошли в Частен дом за стари хора "Резиденция дядо Ради" в гр. Хисаря.
БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас!
 

На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с по 3 легла и ВИП апартамент. Стаите в "РЕЗИДЕНЦИЯ ДЯДО РАДИ" са уютни, светли и просторни. Всяка от тях разполага със собствен санитарен възел, гаредероб, климатик и телевизор. Осигурени са функционални масажни легла, хидро-масажни вани, закрит басейн с минерална вода, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за поддържане и/или подобряване здавословното състояние на домуващите.

Стаите на партера са специализирани за трудноподвижни хора . "РЕЗИДЕНЦИЯ ДЯДО РАДИ" предлага 24 часови професионални медицински грижи за възрастни хора, които не могат да се грижат сами за себе си. Освен най-добрата грижа за тях, ние осигуряваме спокойствие за близките и роднините на домуващите.

Ограничаваме социалната изолация, зареждаме с емоционална и духовна подкрепа.

За Хисаря

Град Хисаря разполага с горещи лечебни извори и чист въздух, с много паркове и градини. На територията на града бликат 22 извора с различна физико-химична характеристика и температура, която варира от 41 до 52 градуса. Съчетанието на мек климат, термоминерални извори превръщат града в притегателен център за лечение и отдих. Минералните води се използват за лечение на хронични заболявания на храносмилателната и ендокринни системи, опорно-двигателния апарат, периферната нервна система. Чрез упражнения за подобряване функцията на опорно-двигателния апарат, на дихателната и сърдечно-съдовата система се подобрява качеството на живот, така и неговата продължителност. Локацията му е изключително удобна:  
Хисар - Камилите
               
  • София- Хисаря- 175 км. за около 2 часа. 
  • Пловдив- Хисаря- 44 км. за около 50 минути.
  • Варна- Хисаря- 362 км. за около 5 часа. 
  • Бургас- Хисаря- 257 км. за около 3 часа и 30 минути.
  • В. Търново- Хисаря- 141 км. за около 2 часа. 

 

Благодарим Ви за доверието!

Мотото ни е: Спокойствие, Удобство и Достойнство.